Tänk dig att du sitter i ett stort, nedsläckt, rum tillsammans med ett fyrtiotal andra människor. Spänningen är så hög att den nästan lyfter taket. Framför er sitter en ensam man och spänner gitarren, långsamt tittar han upp på er och med sin närvaro möter han era blickar. Därefter blottar han sig genom att hålla en konsert för er.

Det är mod. Tänk nu att det var du som satt framför publiken och gör dig redo för att spela. Men då invänder du kanske och säger att du inte spelar eller sjunger. Då säger jag:

Men du har ditt!

Det behöver inte vara musik. Det kan vara vad som helst, entreprenörskap, konst, skrivande, träning. Det som bottnar i din inre längtan efter att få ge just det du har att ge.


I boken Syftesdriven – Du har något att ge vill jag visa dig hur du hittar ditt syfte och framförallt vill jag uppmuntra dig att agera i det!Du kommer få flera olika verktyg och resonemang från många olika böcker där den röda tråden handlar om att förstå sig själv och agera i linje med det.

Detta är en genuin, öppen och autentisk bok om lusten och strävan efter att skapa ett meningsfullt liv i linje med sina inre drivkrafter.

Boken blandar teorier från modern psykologi och mindfullness till affärslitteratur och antik kinesisk filosofi.


Boken är lättläst och enkel att ta till sig. Det är tydliga stycken och indelningar. Ordet om den är att den kan liknas vid en coachningmanual som sammanfattar endast det mest väsentliga för att skapa en djupare förståelse och kontakt med sig själv.Om mig:

Syftesdriven – du har något att ge är min första bok och den kom till ur önskan att få dela med mig av min egen resa och verktyg jag använt mot mitt syfte. En resa som inte alla gånger varit enkel men som alla gånger varit värt det. Utöver mitt författarskap föreläser jag och är utbildad coach. Stor del av mitt arbetsliv har varit som category manager där jag bland annat arbetat med försäljning, innovation, marknadsföring, intern/extern utbildning samt workshops.


Vill du också förstå ditt syfte och agera i det?

Kanske kan det vara du som sitter framför publiken? Eller som slår ditt personbästa? Eller som vågar starta företag? Eller som går den där utbildningen?Jag önskar dig allt det bästa!